Tuesday, April 1, 2014

Hangi VPN En Iyi Vpn?

Hangi Vpn En Iyi VPN?


Vpn’ler (Sanal özel Ağ) internette güvenliğimizi korumanın ve kişisel bilgilerimizi saklamanın  en iyi yolu olmasının yaninda normalde giremediğimiz sitelere, sunuculara girmemizi sağlarlar.  Gerçekten en iyi VPN’i seçmek, hangi Vpn’i kullanıcağımıza karar vermek zor bir iştir. Ne yazık ki her VPN servisi aynı değildir. Bazı Vpn’ler çok ucuz hatta bedava iken tüm internet hareketlerinizi kayıt altına alıp 3. kişilere satarlar. Bazı Vpn firmalari kullanım sınırı getirmekte, yetersiz altyapıları yüzünden bağlantımızı kopma derecesinde yavaslatır.Büyük Vpn Servisleri kirli oyun ve reklamlarla kendilerini en iyi Vpn servisi gibi gösterirken verdikleri hizmet çok kötü olabilir.


Kaliteli Vpn servisi bağlantınızı güvenli hale getirmekle kalmaz kaliteli alt yapıları sayesinde Online Oyun Oynama baglantı hızınızı arttırır(Ping) , Torrent indirme hızınızı artırır hatta Port açmak port yönlendirmek gibi sorunları ortadan kaldırır. Tablet, telefon, Android, Apple tüm internet cihazlarınızda kullanabilirsiniz ki kendi özel kullanım kolaylığı sağlayan programları vardır.


Yine en başa dönersek Hangi Vpn’i seçmeli, Hangi Vpn en iyisi ? Sorularına burada cevap vermemiz gerekiyor. Hizmet kalitesi, Fiyat Performans, Bağlantı hızı, kullanım kolaylığı, sunucu lokasyon ve IP adresi sayısı kiriterlerini göz önune alarak karşilaştırma yaptığımızda elimizde 6 en iyi Vpn Servis sağlayıcı kaldı. Kişisel tercihlere göre sıralama değişebilse de bu altı Servis En iyi Vpn servisleridir.


1. Private Internet Access 3.33$ Aylık (fiyat performans açısından bir numara)


private internet Access


 


 


2. Hide My Ass 6.55$ (En çok IP ve Ulkede en yaygın VPN)


Hidemyass


 


 


3. Pure Vpn 4.16$ Aylik (Kalite, Fiyat performans ikincisi)


PureVpn


 


4. Over Play Vpn 4.95$ Aylik DNS servisi


Overplay


 


 


5. Ip Vanish Vpn 6.49$ Aylik 14.000 Ip 47 Ulke


IpVanish


 


 


6. Cyber Ghost Vpn, Bedava, Premium, Premium+ mevcut 3.33$ Aylik Premium


CyberGhost


 


Daha önceden de belirttiğim gibi sıralama ve yıldızlar kişisel tercihlere göre değişebilir ancak bu 6 servisten herhangi birisini gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz!


 



Hangi VPN En Iyi Vpn?

No comments:

Post a Comment