Sunday, April 27, 2014

Vpn Programları

Vpn Programları


Sanal Özel Ağ, Virtual Private Network (VPN) basitce internet üzerinde bilgisayarlar ağı ile oluştrurulan bir tüneldir. VPN’ler, genellikle internet üzerinden güvenilmeyen ağlara bağlanırken bağlantıyı güvenli kılmak ve şifrelemek için kullanılmaktadır. Aynı zamanda  VPN sağlayıcılar, farklı Geo-konumlarda bulunduğundan,  ülkelerin yasaklarından, kısıtlamalarından (yasaklı web siteleri) da özgür kılar. VPN sayesinde  bağlantınız şifrelenmiş olduğundan, gönderdiğimiz ve aldığımız tüm bilgiler şifrelenmiştir, istenmeyen kişiler ne yaptığımızı bilemezler.


vpn programi


Vpn Programı Kullanmanın Faydaları:


  1. Hemen hemen tüm sitelere, hizmetlere yasakları kaldırır.

  2. Hemen her cihazda kullanılabilir. Android, Iphone, Apple, Tablet, Router, PC, Linux, Playstation

  3. Netflix, Hulu, CWTV, Fox, Pandora ve benzeri sadece Usa, UK gibi ülkelerde kullanılabilinen servisleri HD kalitesinde izleyebilirsiniz. Vpn servisiniz Türkiye IP’lerini destekliyor ise tam tersini yapıp yurtdışından sadece Türkiye’de çalışan servislerden yaralanabilirsiniz.

  4. Multi Geo Location: Konum olarak pek çok farkli lokasyon seçeneği.

  5. Engellemeleri kaldırır: Okulda, Iş yerinde müdürünüz bazı sitelere girişi yasakladı ya da internet sağlayıcınız tüm Türkiye’de bazı servisleri yasakladı ise arkanızda hiç iz bırakmadan bu yasaklardan etkilenmeden, güvenle internet kullanabilirsiniz.

  6. P2P: Bazı kamu kuruluşları, okullar, iş yerleri belirli portları bloklar. P2P dosya paylaşımı yapamazsınız. Pek çok kaliteli Vpn servisi P2P desteklemektedir. Bu tarz yasaklardan Vpn kullananlar etkilenmez

  7. Firewall, Güvenlik Duvarı: Halka acık internet, hacker’lar, bilgisayar korsanları için avlanma mekanıdır. Internet bağlantınıza sızıp şifrelerinizi, kışısel bilgilerinizi ele geçirmeye çalışırlar. Vpn Programı bağlantınızı şifreler bir! Ayrıca ek güvenlik duvarı kurar bu iki! Nereye bağlandığınızı gizler bu üç! 3 kat etkili koruma sağlar.

  8. Herşeyden önemlisi Kişisel bilgilerimizi saklar. ANONİM’lik! Internette her attığınız adımın kayıt altında olduğunu asla unutmayın. Kanunlar sürekli değişiyor, internet yaptırımları artıyor. Daha önceden yanlışlıkla  tıkladığınız bir Linkin faturasını yıllar sonra kesebilirler. Hıç yoktan suçlu, borçlu duruma düşebilirsiniz.

 En Iyi Vpn Programları


 1- IP Vanish


ipvanish


2- PIA Private Internet Access


Private-Internet-Access-VPN


3- HMA Hide My Ass


HMA


4- Pure VPN


PureVPN


5-  Over Play


overplay.net


6- Cyber Ghost Vpn


cyberghostvpn


Fiyat ve ayrıntılı bilgi için resimlere tıklamanız yeterlidir!



Vpn Programları

1 comment:

  1. Benim oyum FastestVPN gidiyor. Dosya paylaşımı, coğrafi kısıtlı web sitelerini ziyaret etme ve anonimlik için vpn isteyen herkes, FastestVPN en iyisidir. PureVPN ile karşılaştırıldığında daha az fiyat için daha fazla protokol.

    ReplyDelete